VERGE DE QUER 

La Verge de l’Ermita de Santa Fe de Quer, a Bagà

En Joan Vinyes i l’Irma de Bagà, el Berguedà, de la masia Quer. Em van realitzar l’encàrrec de realitzar una verge per a l’ermita que havien restaurat, l’ermita de Santa Fe de Quer a Bagà.

Van decidir contactar amb mi perquè els agrada el meu treball en l’escultura i a l’hora volien realitzar una verge més contemporània de l’habitual. Així que ens vam passar a treballar en el disseny de la nova verge de Santa Fe de Quer.

Em van explicar el que sabien d’aquesta verge. Teníem poca informació, però amb el que en Joan i l’Irma tenien ja em vaig posar mans a l’obra en el disseny de la Verge.

Volien que fos una verge contemporània i que afegís la meva manera de treballar, l’erosió en la fusta, per donar un toc diferent ai més modern.

El resultat és una Verge amb les mans obertes disposada a acollir a tothom i un altra part on els forats mostren l’erosió d’una verge que com d’altres va ser torturada.

Santa Fe de Quer és una església del municipi de Bagà (Berguedà) inclosa en l’Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.

Per accedir a les direccions per visita l’ermita, cliqueu a sobre del mapa.

Obra pública per ajuntaments.

Catàleg

IMPERMANÈNCIA

Nervacions

Petit format

OBRA PÚBLICA

NOVA VIDA

coL·LABORACIONS

pere baguena matallana

Envia'm un missatge per rebre informació sobre properes exposicions o si t'interessa adquirir obra del catàleg.